Olej ze słodkich migdałów 50ml surowiec kosmetyczny

Obniżka! Olej ze słodkich migdałów 50ml

Nowy produkt

5,39 zł brutto

-10%

5,99 zł brutto


Olej jest wytłaczany ze słodkich nasion migdałowca. Ma bursztynowy kolor i niezbyt mocny, ale przyjemny zapach. To jeden z najstarszych i najlepszych olejków kosmetycznych.

Kosmetyczny olej ze słodkich migdałów zawiera 30-50% zdrowych tłuszczów, o właściwościach prozdrowotnych. Jest bardzo dobrym emolnientem z, tj. wygładza skórę. Ma bardzo wysokie zdolności nawilżania skóry, szczególnie jeśli jest stosowany systematycznie.

Stosujemy go bezpośrednio na skórę lub włosy.

Może być wykorzystany m.in. do własnoręcznie przygotowanego kremu, balsamu, olejku do masażu, olejku do kąpieli, domowego peelingu, odżywki do rzęs, kremu ochronnego na zimę.

Balsam do ciała z olejem z konopi 400ml In...
Głębokie i intensywne nawilżenie to jedna z właściwości oleju konopnego, najważniejszego składnika...
0 Ocena (s)
Olej ze słodkich migdałów 100ml
Olej jest wytłaczany ze słodkich nasion migdałowca. Ma bursztynowy kolor i niezbyt mocny, ale przyjemny...
0 Ocena (s)
Nawilżający żel do mycia twarzy dla skóry ...
Nawilżający Żel do Mycia Twarzy do Skóry Suchej i Wrażliwej zawiera 99% składników pochodzenia naturalnego....
0 Ocena (s)
Mąka migdałowa 250g
Mąka migdałowa powstała  w 100% w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych migdałów. Posiada...
0 Ocena (s)
F-VIT B17 (90 porcji) PESTKI MORELI AMIGDA...
Suplement diety  F-VIT B17:   zawiera  amigdalinę  nazywaną  witaminą B17  z  naturalnych   pestek...
0 Ocena (s)
Mydło Nawilżające Migdałowe Himalaya Herba...
Delikatnie oczyszcza, utrzymuje skórę miękką i gładką. Działanie:  Migdał (Prunus amygdalus) nawilża...
0 Ocena (s)

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz recenzję

Olej ze słodkich migdałów 50ml surowiec kosmetyczny

Olej ze słodkich migdałów 50ml surowiec kosmetyczny

Olej jest wytłaczany ze słodkich nasion migdałowca. Ma bursztynowy kolor i niezbyt mocny, ale przyjemny zapach. To jeden z najstarszych i najlepszych olejków kosmetycznych.

Kosmetyczny olej ze słodkich migdałów zawiera 30-50% zdrowych tłuszczów, o właściwościach prozdrowotnych. Jest bardzo dobrym emolnientem z, tj. wygładza skórę. Ma bardzo wysokie zdolności nawilżania skóry, szczególnie jeśli jest stosowany systematycznie.

Stosujemy go bezpośrednio na skórę lub włosy.

Może być wykorzystany m.in. do własnoręcznie przygotowanego kremu, balsamu, olejku do masażu, olejku do kąpieli, domowego peelingu, odżywki do rzęs, kremu ochronnego na zimę.

Path: > > Olej ze słodkich migdałów 50ml surowiec kosmetyczny

Aktualności Galerii Kasztanowej